Tableau software en Dayta

Wij zijn trotse Tableau software experts. Met de business intelligence (BI) software van Tableau zijn wij in staat om verbluffende datavisualisaties voor uw organisatie te maken op basis van uw eigen data. Rapportages in de vorm van flexibele, interactieve dashboards geven u nieuwe inzichten die u antwoord geven op belangrijke business-vragen zoals: “Hoe gaat het met de omzet en marktaandeel van mijn nieuwe product?” of “Hoe presteert mijn verkoopteam nu werkelijk?” In onze brochure leest u meer.

Bovendien is Tableau door Gartner zowel in 2014 als 2015 benoemt tot leider in het “Magic Quadrant” van de verschillende business intelligence software leveranciers. Of bekijk het volledige rapport van Gartner.

De software van Tableau bestaat uit een paar varianten:

Tableau Desktop

Tableau Personal

Tableau Desktop is de software die u installeert op uw computer om uw dashboards te kunnen bewerken en beheren die Dayta voor u heeft gebouwd. De Personal-editie is vooral bedoeld om te koppelen met data die is opgeslagen in bestanden, zoals bijv. MS Excel.

Tableau Professional

Deze editie is qua functionaliteit gelijk aan de Personal-editie, maar is naast bestanden tevens geschikt om te koppelen aan een breed spectrum van databases.

Tableau Server

Tableau Server is server-software die kan worden geïnstalleerd op gangbare server-hardware, veilig binnen uw organisatie. Publiceer dashboards met Tableau Desktop en deel ze met de hele organisatie m.b.v. de ingebouwde dashboard-distributie-oplossing, zodat o.b.v. de rollen en toegewezen rechten alle gebruikers hun eigen up-to-date dashboard kunnen zien.

Tableau Online

Tableau Online is een gehoste, SaaS-versie van Tableau Server. Volledig in de cloud van Tableau. Met Tableau Desktop kunt u dashboards publiceren en delen met uw collega’s, partners of klanten. Met business intelligence in de cloud heeft u snel toegang tot al uw dashboards vanaf elke plek met een internetverbinding.

Tableau Reader

Met de gratis Tableau Reader kunt u dashboards die zijn gemaakt met Tableau Desktop openen en bedienen.